Skip to content
Fødselsforberedelse for FOF

Graviditetstræning

Er du gravid, kan du være med på dette hold. Til graviditetstræning er der fokus på at vedligeholde eller styrke din krop under graviditeten. Dette hold er hos FOF i Randers.

Her styrker vi kroppen, får pulsen op og smil på læben. Vi træner sammen, og underviseren kommer med forslag til, hvordan øvelserne kan tilpasses dig. Der vil være fokus på, at du lærer din krop at kende, som den udvikler sig under graviditeten.

Hver undervisningsgang vil have let teori, som kobles med træningen. Vi kommer bla. ind på kropslige forandringer, rebozo og åndedræt under graviditet og fødsel. Hver træning vil afsluttes med en kort meditation eller afspænding.

Du kan være med uanset, hvor langt du er i din graviditet.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviseren på 28 18 91 38

Se også: Effektiv efterfødselstræning

Se alle hold for gravide og forældre med baby her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 15.03.2024 09:00-10:30 FOF Randers Sarah Steffens Sørensen
2 Fredag 05.04.2024 09:00-10:30 FOF Randers Sarah Steffens Sørensen
3 Fredag 12.04.2024 09:00-10:30 FOF Randers Sarah Steffens Sørensen
Se alle Se færre
sarah steffens sørensen fof underviser

Sarah Steffens Sørensen

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og blev under uddannelsen præsenteret for fødselsforberedelse. Lige siden har jeg vidst, at det en dag ville blive min vej. I foråret 2021 lavede jeg fødselsforberedelse online og jeg tog derefter en uddannelse som fødselsterapeut, som jeg blev færdig med i oktober 2021. I vil opleve mig som rolig, nærværende og at jeg virkelig brænder for det her felt. Jeg ønsker at støtte og vejlede gravide og par før, under og efter fødslen til en bedre start på familielivet. Jeg bor i Randers med min kæreste og vores to børn.

Læs mere på Fodselsterapeuteniranders.dk

Se video-interview med Sarah her