Skip to content
3 billeder af børns tegninger fra kreativt kunstkursus hos FOF i Malersalen i Randers - underviser: Marianne Bastholm Schmidt

Tegning for børn med særlige behov

Tegning for børn med særlige behov

Har du lyst til at lave forskellige former for billedkunst, og har du nogle særlige behov, som gør, at der skal tages lidt ekstra hensyn – så er dette hold noget for dig. Vi har tre kreative værksteddage i efteråret 2022, med hver sit tema - du kan gå på en eller flere.

På hver værkstedsdag starter vi med at tegne. Der vil være en tegneøvelse og derefter tid til at tegne selv. Efter frokost arbejder vi primært med én teknik eller et materiale pr. gang.

Om underviseren:

Jeg hedder Marianne og er underviser på alle værkstedsdage. Jeg elsker at tegne og male og lave andre former for billedkunst. Jeg er faktisk så glad for billedkunst, at det nu er blevet mit arbejde. Jeg har været skolelærer engang og jeg er stadig meget glad for at være sammen med børn. Jeg glæder mig til at møde jer og have det hyggeligt, mens vi tegner, maler og meget mere.

Din far eller mor, eller en anden som kender dig godt, er velkommen til at komme med på værkstedet, hvis det er bedst for dig. Inden hver værkstedsdag sender jeg dine forældre en mail med flere detaljer og med dagens program. 

HUSK:

 Tøj som må blive beskidt og madpakke. 

Dine egne farver og blyanter, hvis du gerne vil bruge dem. Det er frivilligt – vi har materialer.

Alder: 8-12 år. Kontakt administrationen, hvis dit barn er interesseret, men alderen ikke passer helt.

Tegning

Vi skal tegne med blyant, kul, tusch og farver. Jeg vil vise, hvordan du kan tegne forskellige figurer. Der bliver også tid til, at du kan tegne det, du synes er spændende.

Vi spiser madpakker kl. 12 og holder en pause kl. 13.30.

 

Se også:

Maleri for børn med særlige behov

Figurer for børn med særlige behov