Skip to content
malekursus akrylmaling for begyndere i Hinnerup - FOF i Favrskov

Maleriets Grundprincipper

Indføring i maleriets grundprincipper for begyndere og helt uøvede

Har du prøvet at betragte et maleri og været fuld af beundring over hvordan kunstneren dog har kunnet skabe så smukke penselstrøg og teksturer? Denne workshop er tilrettelagt specielt til dig som aldrig har malet før, men som ønsker og er nysgerrig på at blive introduceret i maleriets verden.

På denne tretimers workshop vil du tilegne dig basal viden inden for påføring af penselstrøg og undersøge forskellige penseltyper og hvordan de hver især har effekt på dine penselstrøg og teknikker når maling bliver påført (layering, blending og impasto). Efter workshoppen vil du have malet minimum et billede hvor du har brugt dine nyerhvervede færdigheder og opnået en større selvtillid og basis male kundskaber til at fortsætte på egen hånd.

Materialer der skal medbringes: Grundlæggende akryl-malerimaterialer, dvs. de tre primære farver: blå, gul og rød, samt sort og hvid, og pensler. Papir bliver udleveret af underviseren.

Information

  • Dato 26.10.2024-26.10.2024
  • Adresse FOF Randers
    J.V.Martins Plads 1
    8900 Randers C
  • Lokale Malersalen
  • Bemærkninger Materialer der skal medbringes: Grundlæggende akryl-malerimaterialer, dvs. de tre primære farver: blå, gul og rød, samt sort og hvid, og pensler. Papir bliver udleveret af underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-13:00 FOF Randers Bojan Milic

Bojan Milic

Jeg arbejder med maleri, grafik og tegning. Fra begyndelsen af 80'erne har jeg haft en stor interesse for koncept kunst, street-art, spray-maleri og graffiti som jeg har udøvet i Serbien, Kroatien og Grækenland.
Siden midten af 90'erne har jeg været mere optaget af klassisk maleri hvor min hovedinteresse er portræt og det figurative maleri. Jeg har haft tre individuelle udstillinger og mere end ti censurerede gruppeudstillinger.