Skip to content
Skrivekurser i FOF

Forfatterkursus

Går du med en forfatter i maven, eller vil du bare gerne blive bedre til at skrive, så kan dette 6-ugers skrivekursus være noget for dig. Her vil du kunne dykke ned i præcis den genre, der interesserer dig, hvad end det er noget selvbiografisk, en roman, autofiktion, faglitteratur eller måske digte.
På kurset vil du blive undervist i både de små og store finesser i skrivegerningen. Lige fra hvad der kendetegner en fængende sætning, til hvordan man stukturerer kapitler og hele manuskripter. Ligeledes vil du lære om berettermodellen, intern vs. ekstern konflikt, ”show, don´t tell” og andre nyttige begreber. Endelig vil du også få råd om udgivelse, enten ved et forlag eller som selvudgivelse.
Undervisningsgangene vil være en blanding af oplæg, skriveøvelser og tid til at fordybe sig i egne skriveprojekter. Kurset er både for nybegyndere og øvede, og du vælger selv, om du foretrækker at skrive på pc, tablet eller i hånden.
Imellem lektionerne vil du have mulighed for at sende dine udkast med underviseren hjem, som der efterfølgende gives feedback på. Derudover er du også altid velkommen til at sende en mail til underviseren for vejledning og sparring.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 17:30-20:30 Bymarkskolen Jens Lindberg
2 Tirsdag 17.09.2024 17:30-20:30 Bymarkskolen Jens Lindberg
3 Tirsdag 01.10.2024 17:30-20:30 Bymarkskolen Jens Lindberg
Se alle Se færre
jens lindberg

Jens Lindberg

Jens Lindberg er en dansk forfatter, der elsker at skrive. Jens fik i 2021 udgivet romanen Min ven Jonas hos forlagene Brændpunkt og Lindhardt og Ringhof. I øjeblikket arbejder han på flere manuskripter, blandt andet af selvbiografisk karakter. I fritiden nyder han desuden at digte. Endelig har Jens igennem flere år arbejdet som underviser på et forfatterforhold, hvor han har hjulpet kursister med at fortælle deres livshistorier og andre skriveprojekter, og han har redigeret manuskripter indenfor en bred vifte af genrer.