Skip to content
Skriv livshistorie hos FOF randers

Skriv din livshistorie

Går du med et ønske om at skrive om dit liv, så kan det være, at dette kursus på to lørdage noget for dig. På kurset vil du lære om de forskellige måder at fortælle sin livshistorie på, hvad end man har lyst til at opbygge det som en klassisk selvbiografi, memoir, digte eller måske autofiktion.
Derudover vil du høre om, hvordan man kommer i gang med skriveprocessen, redigerer et manuskript og til slut kommer i mål med bogprojektet. Ligeledes vil kurset indeholde tips om skriveflow, gode skrivevaner, finde ens skriverum og andre klassiske forfatterråd. Endelig vil du på kurset få vejledning omkring udgivelse, enten ved et forlag eller som selvudgivelse.
Kurset vil være en blanding af undervisning, skriveøvelser og tid til at fordybe sig i egne skriveprojekter, hvor du vil kunne få individuel sparring med underviseren. Hvis du allerede har skrevet noget, vil du kunne sende det med underviseren hjem efter den første lektion, som der efterfølgende gives feedback på.
Kurset er både for nybegyndere og dem, der allerede har erfaring med at skrive. Du bestemmer selv, om du har det bedst med at skrive i hånden, på tablet eller computer.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 10:00-13:00 Bymarkskolen Jens Lindberg
2 Lørdag 05.10.2024 10:00-13:00 Bymarkskolen Jens Lindberg
jens lindberg

Jens Lindberg

Jens Lindberg er en dansk forfatter, der elsker at skrive. Jens fik i 2021 udgivet romanen Min ven Jonas hos forlagene Brændpunkt og Lindhardt og Ringhof. I øjeblikket arbejder han på flere manuskripter, blandt andet af selvbiografisk karakter. I fritiden nyder han desuden at digte. Endelig har Jens igennem flere år arbejdet som underviser på et forfatterforhold, hvor han har hjulpet kursister med at fortælle deres livshistorier og andre skriveprojekter, og han har redigeret manuskripter indenfor en bred vifte af genrer.