Skip to content
Et flot blåt fad med grøntsager tilberedt grøn og orange smuk mad

Grøn hverdagsmad

Få masser af inspiration til nye vegetariske hverdagsfavoritter. 

På kurset “Grøn hverdagsmad” vil vi udforske grøntsagernes vidunderlige verden. Her vil du få nye færdigheder til at fremstille smagsfulde retter til de kødfrie dage - til gavn for både sundhed, klima og pengepung. Vi vil blive klogere på sanser, sensorik, smage og konsistenser. Vi skal lave nordiske retter og verdensmad, smage på kendte - og måske ukendte - grøntsager og bælgfrugter. Og så skal vi selvfølgelig hygge os undervejs.

Der vil være en råvareudgift på 80-90kr. pr. gang, som afregnes med underviseren
Tag nogle bøtter med til rester og smagsgivere.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 10:00-13:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Line Hansen
2 Fredag 13.09.2024 10:00-13:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Line Hansen
3 Fredag 20.09.2024 10:00-13:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Line Hansen
Se alle Se færre
Grøn mad, naturtræning, FOF Randers

Line Hansen

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og læser en master i naturbaseret terapi og sundhedsfremme på Københavns Universitet.
Jeg interesserer mig meget for, hvordan naturen kan hjælpe os med et større mentalt overskud og velvære i en tid, hvor vi har bevæget os meget langt væk fra den daglige tætte kontakt med naturen. Jeg mærker selv, hvordan naturen gør mig godt og vil gerne dele min viden, kompetencer og oplevelser med andre.
Jeg har også en stor kærlighed til grøntsagsbaserede retter, allerhelst lavet med sæsonens råvarer. Jeg elsker at udforske nye retter, afprøve opskrifter, freestyle og gå på opdagelse i naturens og køkkenhavens forunderlige smagfulde verden.