Skip to content
Varmt vand træning FOF

Bevægelse i vand

Træningen i det varme vand virker både skånsomt, effektivt og aflastende for kroppen og er især godt for dig, med smerter i muskler og led f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ eller gener pga. gigt. 

Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne kan tilpasses efter den enkeltes formåen og individuelle behov for hensyn. Varmen fra vandet får musklerne til at slappe af, og mange oplever derfor en smertelindrende effekt, når de kommer ned i det varme vand. Mindre smerter i kroppen, giver samtidig en større bevægelsesfrihed, hvilket vil gøre det muligt at kunne bevæge sig mere end normalt på land og derigennem vil vi kunne styrke musklerne på anden vis end fx i træningsmaskiner

Mit fokus i undervisningen er, at vedligeholde hele kroppen uanset hvad du tidligere har erfaring med som motionsform eller hvilke mulige begrænsninger du oplever. Derfor vil fokus på sanser, koordination, balance og stabilitet være en naturlig del af undervisningen. 

Jeg inddrager redskaber både til styrke-, -balance og kredsløbsøvelser samt til at flyde med. 

Jeg vil gøre mit til, at undervisningen formidles med et smittende humør, med plads til, at vi har det sjovt sammen på holdet.“

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.08.2024 09:00-10:00 Hinnerupbadet Christina Tronborg
2 Mandag 19.08.2024 09:00-10:00 Hinnerupbadet Christina Tronborg
3 Mandag 26.08.2024 09:00-10:00 Hinnerupbadet Christina Tronborg
Se alle Se færre
Christina Tronborg underviser FOF Favrskov

Christina Tronborg

Christina Tronborg er uddannet psykomotorisk terapeut med over 15 års erfaring med undervisning i fysisk træning, idræt, dans og bevægelse af grupper i forskellige aldre. Til dagligt driver hun virksomheden Care2Balance - som er psykomotorisk terapi, -træning og -behandling.