Skip to content

Meditativ Hatha Yoga begynder og øvede

Her undervises i Hatha Yoga, hvor de klassiske stillinger med deres positive påvirkning af kroppen og sindet er i centrum. Disse veksles med en blanding af statiske og dynamiske øvelser, som også udføres i et roligt og kontrolleret tempo. Der er fokus på åndedræt og bevægelse, hvilket er yogaens grundelementer. Muskler, led, og knogler styrkes, og led og muskler bliver mere smidige.
Der afsluttes med afspænding hver gang

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.01.2024 16:45-18:15 FOF Randers Anja Kristensen
2 Tirsdag 16.01.2024 16:45-18:15 FOF Randers Anja Kristensen
3 Tirsdag 23.01.2024 16:45-18:15 FOF Randers Anja Kristensen
Se alle Se færre
Anja Kristensen underviser FOF Randers

Anja Kristensen

Min passion for yoga og selvudvikling startede for mange, mange år tilbage. Mit første møde med yoga var i en idrætstime i folkeskolen, og her blev gnisten tændt. Derefter købte jeg en yogabog og lavede yogaøvelserne (asanas) hjemme på teenageværelset. 

Jeg har primært dyrket poweryoga og hathayoga i gennem årene. I nogle perioder har jeg dyrket det meget, og i andre har det måtte træde i baggrunden. Men yoga har altid været der, og vil forhåbentlig være der i fremtiden. 

I sommeren 2019 tog jeg beslutningen om at jeg gerne ville uddanne mig som yogalærer. Mit mål er at skabe et frirum og et fællesskab omkring yogaen.

På mine hold kan alle være med. Det handler ikke om hvor smidig man er, men om glæden ved at bevæge kroppen og opleve alt dét, som yogaen kan.