Skip to content

Yoga i Mariager

Yoga i Mariager er for alle kvinder og mænd i alle aldre og med lyst til at styrke krop og sind.

Knirker og knager det lidt rundt omkring i din krop, eller kniber det ind imellem lidt med smidigheden? Eller vil du gerne forebygge at kroppen begynder at knirke eller at sindet bliver lidt stift? Måske er yoga noget for dig - og du er meget velkommen. 

Du skal ikke kunne stå på hovedet eller vikle din krop ind i kunstfærdige stillinger for at være med, når vi laver blid Hatha Yoga, der kommer hele kroppen igennem. Vi laver noget forskelligt hver gang, og du vil hurtigt mærke små ændringer til det gode i din krop - og dit humør kan såmænd også være ganske fint efter en yoga time. Vi laver stående, siddende og liggende stillinger og slutter altid af med en liggende afspænding. 
Yoga er kendt for at  "virke" godt mod en masse ting. Vi lover ikke, at du kan komme alle skavanker til livs, til gengæld vil du forhåbentlig blive bedre til at håndtere dem, der er og også nyde godt af de mange sundhedseffekter, der er ved yoga. 

 

Praktisk info

Medbring din egen yogamåtte

Det er bedst at lave yoga med bare tæer, eller du kan bruge strømper med "dutter" på undersiden. Det er vigtigt med god kontakt til yogamåtten.

Det er bedst ikke at spise alt for store måltider op til timen.

Citat fra en kursist : Aase 77 år "Det bedste, jeg har gjort for mig selv, er at begynde at dyrke yoga hos Vivi. Det er så godt for både krop og sjæl. Så tøv ikke med at tilmelde dig selvom du er oppe i årene. Vivi er en dygtig og opmærksom lærer, som forstår at undervise alle aldre. Vivi er et utroligt rart og varmt menneske."

Se også:

Pilates i Hobro

Alle aktiviteter i Mariagerfjord

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 05.04.2024 13:00-14:15 Mariager Hallen Vivi Terkildsen
2 Fredag 12.04.2024 13:00-14:15 Mariager Hallen Vivi Terkildsen
3 Fredag 19.04.2024 13:00-14:15 Mariager Hallen Vivi Terkildsen
Se alle Se færre
Vivi Terkelsen portræt

Vivi Terkildsen

I 2022 begyndte jeg efter en intuitiv beslutning på uddannelsen til Hatha Yogalærer hos Kristine Mikkelsen, Center for terapi og selvudvikling i Randers. Valget af lærer er vigtigt for mig, og med forløbet hos Kristine har jeg bl.a. fået grundig indføring i teorierne, mestrene og den praktiske praksis, så jeg er godt klædt på til at tage imod dig. Den klassiske tradition ræsonnerer i mig, og jeg vil som udgangspunkt gerne tilstræbe, at det er muligt at lave den fysiske yoga, hvor som helst og uden brug af de mange hjælpemidler, der er tilgængelige i dag. Min undervisning er deraf rundet af de klassiske stillinger, og jeg har holdundervisning, såvel som jeg laver event- og årstidsinspirerede sessioner.

Se mere om mine tanker om yoga og lidt mere om mig på yogivi.dk