Skip to content
De 5 kærlighedssprog med Jytte Agnethe Iversen - FOF Vest

De 5 kærlighedssprog

Med de fem kærlighedssprog, har millioner af par verden over lært, hvordan de bedre kan udtrykke deres følelser, ønsker og behov overfor deres partner, og dermed bringe en større glæde og kærlig opmærksomhed ind i deres forhold.

Ifølge den amerikanske psykolog og relationsterapeut Gary Chapman, som har udviklet ideen omkring de fem kærlighedssprog i bogform, så udtrykker vi kærlighed forskelligt. Vi har forskellige måder at vise vores kærlighed på. Ved at kortlægge vores eget sprog, og forsøge at forstå det sprog, vores nærmeste har brug for, kan vi bedre nære hinanden og undgå mange af de misforståelser og konflikter der, så let kan opstå i parforholdet eller familielivet.

Glæd dig til dette foredrag af Jytte Agnethe Iversen, hvor hjertet smiler og åbner sig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.06.2024 17:00-18:30 Tipien ved Hotel Britannia Jytte Agnethe Iversen
Foredragsholder

Jytte Agnethe Iversen

Jeg er selv nysgerrig på livet, hvordan livet konstant kan give udfordringer, fyldt med prøvelser og derved blive transformeret til rigtig gode indsigter og personlig vækst. Jeg tænker, at der altid ligger en juvel gemt i enhver krise. Jeg kalder mig selv livsvejleder og finder mening i at støtte og give mennesket et lille skub i den rigtige retning. En retning, hvor du bliver den bedste udgave af dig selv, kommer tættere på din indre kerne, lytter til dit hjerte og bruger din sjæls uanede smukke viden.

Master i NLP, certificeret ID-psykoterapeut, sexolog og Parterapeut fra Joan Ørting, kunstterapeut, healer, MBSR Mindfulness instruktør, igangværende uddannelse til Psyko-Spirituel instruktør hos Sissel-Maya.