Skip to content
Familieyoga for familier med børn i alderen 5-12 år - FOF Vest

Familieyoga

Familieyoga med Børneyogalærer Line Juncher Lysdahlgaard.

Familieyoga skaber nærvær og ro for børn og voksne i børnefamiliens travle hverdag. 

FOF tilbyder nu familieyoga for familier med børn i alderen 5-12 år. Du kan forvente en time som giver sjove minder og styrker sammenholdet i jeres familie, mens I kommer på eventyrlige rejser i børneyogaens verden. 

Du giver dine børn en gave for livet når I igennem familieyogaen lærer teknikker til svære følelser, finde ro, styrke mod, og troen på egne evner. Du vil opleve hvordan dine børns selvværd vokser gennem børneyogaøvelser, åndedrætsøvelser, aktive meditationer og afslappende drømmerejser. 

Kursusprisen er for 1 voksen og 1 barn.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 24.02.2024 09:00-09:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Line Juncher Lysdahlgaard
2 Lørdag 02.03.2024 09:00-09:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Line Juncher Lysdahlgaard
3 Lørdag 09.03.2024 09:00-09:45 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Line Juncher Lysdahlgaard
Se alle Se færre
Line Juncher Lysdahlgaard underviser hos FOF-Vest
Underviser

Line Juncher Lysdahlgaard

Jeg brænder for at lære børn at lytte til kroppen og hjertet, og være modige til at være sig selv, og styrke deres selvværd. Jeg har SkoleRo som hjælper lærere med at skabe mindful klasserum med engagerede elever gennem børneyoga og børnemindfulness i skolerne. Jeg har 12 års erfaring med yoga og dans. Jeg blev uddannet som børneyogalærer i 2022, og har drevet eget børneyogastudie fra mit hjem i Esbjerg.

Jeg har også studeret coaching og NLP som en del af min uddannelse til cand.merc, som jeg bruger til at hjælpe elever som bliver nervøse og angste når de står over for afgangsprøver og eksaminer.