Skip to content
Hensynstagende sommeryoga hos FOF Vest

Hensyntagende sommeryoga - Lilly Julier

Et tilbud til dig, der ikke lige kan følge et alment hold pga. et handicap eller anden "skavank" i kroppen.

Der undervises på små hold, og individuel hjælp gives uden at gå på kompromis med yogaens uvurderlige tilbud til det "at være et menneske".

Medbring:
Underlag, tæppe og evt. pude.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 11:15-12:45 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
2 Mandag 15.04.2024 11:15-12:45 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
3 Mandag 22.04.2024 11:15-12:45 FOF Kursuslokale, Bramming Lilly Julier
Se alle Se færre
Lilly Julier FOF-Vest's Lærerrepræsentant og underviser hos FOF-Vest
Underviser

Lilly Julier

To-årig uddannelse hos den danske yogapioner, Anne Lise Dresler.(1987) Derefter et et-årigt filosofi kursus samme sted. Anne Lise var tilknyttet Sivananda traditionen. Jeg var i mange år tilknyttet Sivananda traditionen og Patanjali Yoga Centre, Battle, UK. Her tog jeg et tre-årigt diplom. Jeg var tre uger i Rishikesh, Indien i Sivananda ashram. Jeg har et diplom i Ayurveda(sundhedssystemet, der hører sammen med yogaen), fra Dr. Vasant Lad, New Mexico USA. jeg har også været på workshops med Dr. Lad. Nu er jeg tilknyttet The Himalayan Tradition og Swami Rama’s lærere fra USA og London. Jeg var 5 uger i Swami Ramas ashram, Rishikesh, Indien. Jeg har lært noget sanskrit og haft lærere fra Århus Universitet og Univercity of London.

Jeg har en meget bred erfaring og stor viden indenfor yoga og meditation. Min inspiration er fra de store yoga mestre og yogaens filosofi og ikke mindst alle mine kursister, som giver mig så meget.