Skip to content
Åndedræt og meditation - Mental sundhedskursus - FOF Vest

Åndedræt og meditation

På dette hold lærer du at balancere og berolige dit nervesystem gennem åndedrætsteknikker og guidet meditation.

Vi mødes i Shakti Yoga og dykker ned i den del af yogaen, der beskæftiger sig med åndedrættet (pranayama) og meditation (dhyana). Når vi lærer at kontrollere vores åndedræt, kan vi bedre regulere vores tanker og følelser - vi får kontrollen over vores egen energi tilbage, føler os opløftet og styrket. Meditation er en måde hvorpå vi kan finde ro og harmoni ved at øve os i at være til stede i øjeblikket - i nuet. Vi vil komme igennem en række forskellige øvelser og du vil dermed kunne bringe din viden med hjem og fortsat kultivere meditation og åndedræt derhjemme. Kurset vil veksle mellem undervisning, guidede meditationer, lære om meditationsstillinger, åndedrætsøvelser, blid bevægelse, yoga nidra (søvnyoga) og lydbad med tibetanske klangskåle.

Kurset er et godt sted at starte for begyndere og for dig, som trænger til at komme ud af hovedet og ned i kroppen og få konkrete redskaber mod bl.a. stress, udmattethed og overtænkning. Kurset er også ideelt til at gå dybere i en eksisterende praksis eller til at løfte livsenergien af humøret generelt. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:00-18:30 Shakti Yoga & CryoVital Hannah Flensted
2 Onsdag 11.09.2024 17:00-18:30 Shakti Yoga & CryoVital Hannah Flensted
3 Onsdag 18.09.2024 17:00-18:30 Shakti Yoga & CryoVital Hannah Flensted
Se alle Se færre
Underviser

Hannah Flensted

Hannah har 500-timers yoga uddannelse fra Indien, og har i flere år undervist i meditation og åndedræt til både børn og voksne. Hannahs fokus er på at skabe et nærværende og trygt rum hvori hendes elever/yogier/kursister kan få lov til at udfolde sig og finde måder hvorpå de kan leve gladere, sundere og mere i harmoni med sig selv. Hendes mission er at vække livsglæden i mennesker.