Skip to content
NADA - Øreakupunktursbehandling på hold - FOF Vest

NADA

NADA

Nada er kort fortalt øreakupunktur.

Det er en behandlingsform, som har til formål at afbalancere og styrke kroppens funktioner. Det er gavnligt til lindring af stress, afhængighed, søvnproblemer, angst og depression, fysisk og psykisk uro. Der placeres 5 nåle i hvert øre og evt. suppleres med nogle få øvrige punkter afhængig af symptomer. Du sidder eller ligger med nålene i ørerne 30-45 minutter. 

NADA blev udviklet i 1974 af medarbejderne på Lincoln Hospital samt psykiater Michael Smith i South Bronx – New York. I 1985 blev NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) så dannet for at udbrede brugen af NADA-metoden. Kurset i NADA-metoden er standardiseret. Metoden fokuserer på empowerment, healing samt personlig udvikling. NADA bør ikke betragtes som almindelig øreakupunktur, men i stedet som et supplement til anden behandling f.eks. medicinsk behandling, mindfulness, terapi m.m. Det er derfor vigtigt at betragte NADA som en metode, der kan være med til at stabilisere organismen såvel psykisk som fysisk. Metoden kan derfor anvendes af alle personer, der har brug for øget stabilitet i stress-prægede situationer som f.eks. stress, søvnproblemer, vredeshåndtering, angst og rastløshed m.m.

NADA gives med intentionen om at brugeren opnår en følelse af accept, sindsro, taknemlighed, tålmodighed og viljestyrke.