Skip to content
Besøg hos Sundhedshuset Shakti i Esbjerg - Virksomhedsbesøg - FOF Vest

Besøg hos Sundhedshuset Shakti i Esbjerg

Shakti er en ny og spændende samarbejdspartner for FOF, og deres sundhedshus passer da også utroligt godt til vores slogan – ”Klogere, sundere og gladere”.

Vi besøger Shakti lørdag den 25. maj kl. 11.00-13.00, hvor vi først får en introduktion til sundhedshuset af Anne Elisabeth Flensted og datteren Hannah. Herefter afprøves en række spændende behandlinger, alt imens vi hygger os med god kaffe eller sodavand fra Vestens mikrobryggeri.

 
Alle deltagere prøver disse behandlinger. Minutterne er pr. person.:

  • Rødlys - 5 min (Infrarød og nærinfrarød lysterapi)
    Skånsom behandling for skavanker i hele kroppen. Rødlys giver huden styrke, minimerer fine linjer og rynker, forbedrer ar og strækmærker, smertelindrer og afhjælper bl.a. stress, depression, hovedpine og søvnproblemer.

  • BodyRoll - 15 min (mekanisk nedbrydning af fedtvæv, samt lymfedrænage, bindevævsmassage)
    Lymfemassage, reduktion af appelsinhud og øget fedtforbrænding. Bodyroll masserer bindevævet, som afhjælper stivhed og smerter i kroppen.
    Tøj: Tætsiddende sportstøj og strømper.

  • CryoKammer - 3 min (booster dit immunsystem, øger blodgennemstrømning, anti-inflammatorisk)
    Vitaliserer hele din krop i Danmarks eneste cryo helkropskammer som er medicinsk godkendt til hospitalsbrug - det vil sige at sikkerheden er i top. Body har positiv effekt på energiniveau, humør, smerter, nattesøvn, booster collagen og virker anti-inflammatorisk. Følelsen efter en tur i cryo er helt unik, og du vil mærke effekten i op til flere dage.
    Her skal du bruge cryo-tøj, som lånes i klinikken. 

  • Meditation - 10 min 
    Stresslindring og nærvær i kroppen gennem en guidet meditation (kropsscanning).

  • Lydbad med tibetanske klangskåle - 10 min
    Et lækkert lydbad, hvor vibrationerne fra skålene påvirker dit nervesystem og sender dig ind i en rolig og meditativ tilstand med fokus på afspænding af krop og sind.  

Sundhedshuset Shakti:
Huset åbnede i 2023. Drømmen var at skabe et sted, hvor mennesker får mulighed for at føle velvære, styrke og forhåbentlig opleve en forbedret sundhedstilstand.

Bag sundhedshuset står Anne Elisabeth og datteren Hannah. Anne Elisabeth er uddannet sygeplejerske og yogalærer ved Dansk Yoga. Hun har været leder i sundhedsvæsnet de seneste ti år og har undervist i yoga i seks år. Hannah har registreret 500 timers uddannelse gennem Yoga Alliance (RYT-500). Hun har trænet under og med de dygtigste yogier i yogahovedstaden Rishikesh, Indien. Hannah har dedikeret sit liv til yogaen de sidste år, og drømmer om at bringe de traditionelle yogiske praksisser til Esbjerg. Hannah har også erfaring indenfor familie- og special yoga. Derudover har hun en baggrund indenfor IT og design fra IT-Universitet i København. Hendes drøm med Shakti har været at skabe on rolighedsoase fyldt med god stemning og styrkende oplevelser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 11:00-13:00 Shakti Yoga & CryoVital