Skip to content
Besøg i Logen Excelsior

Besøg i Frimurerlogen Excelsior

Det er med stor spænding, at vi har lavet en eksklusiv aftale med frimurerlogen Excelsior i Esbjerg, hvor vi kan inviterer dig med til et unikt arrangement, hvor du får muligheden for at kigge ind i en ellers lukket verden af broderskab og fordybelse.
 
Logen har i årevis været et symbol på sammenhold, åndelig udvikling og velgørende arbejde. Nu er dørene åbne for dig, og vil give dig et unikt indblik i logens traditioner, værdier og virke.
 
Under dette særlige arrangement vil du blive budt velkommen af logens erfarne brødre, der vil guide dig gennem logens smukke lokaler og forklare dig om historien og formålet. Du vil få mulighed for at se dele af huset som normalt kun er forbeholdt medlemmer, og få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.
 
Efter besøget i logen vil der være mulighed for at nyde lidt forfriskninger og få en uformel snak med logens brødre, hvor du kan lære mere om, hvad det vil sige at være en del af vores broderskab.
 
Vi håber, at du vil tage imod vores invitation og være med til at opleve denne unikke og berigende aften med os i logen Excelsior.
 
Arrangementet finder sted i Havnegade 65, 6700 Esbjerg (ind af den store dør fra gaden). Påklædning er casual.
 
Prisen er inklusiv 2 stykker smørrebrød og 1 øl eller vand, efterfølgende kaffe.

 Du kan med fordel læse mere om Den Danske Frimurerorden på www.ddfo.dk

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.05.2024 19:00-21:00 Frimurerlogen Excelsior Frimurerlogen

Frimurerlogen