Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

mediyoga kursus hos FOF

MediYoga

MediYoga i Rønde

Oplev en blid yogaform, alle kan være med til

Dette Hold er et hensynstagende yoga hold for folk med særlige behov.

 

Mediyoga er en meget blid yoga som alle kan være med til, alle kan få gavn af de mange fordele som denne yoga form tilbyder.

 

Det er en yoga opskrift med fem forskellige ingredienser: vejrtrækning, blide fysiske øvelser, håndstillinger, fokus og mantra. Den røde tråd er vejrtrækningen, som er den del, der tydeligst knytter de mentale og fysiske aspekter sammen. Det er repetitionen i øvelserne, der skaber holistisk balance. Alt sammen i et roligt tempo der passer til den enkelte udøver.

 

MediYoga kan udføres liggende, siddende, langsomt, aktivt, som kort eller lang praksis alt efter hvilket program, man vælger. Kort sagt; denne yoga passer til alle som ønsker at få det bedre uanset udgangspunkt. Kan du trække vejret, kan du lave MediYoga.

 

Mediyoga er desuden godkendt af sundhedsstyrelsen som terapeutisk yoga, da det kan virke balancerende på både nervesystem og hormoner, og kan være med til at reducere forskellige skavanker og ubehag, både fysisk og psykisk. 

 

En helende oplevelse for krop og sjæl.