Skip to content

NADA / meditation

NADA / meditation

Dette forløb tager afsæt i NADA øreakupunktur samt mindfulness meditation fra det stressreducerende MBSR-program, udviklet af Jon Kabbat-Zinn.

NADA har sit ophav i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) ved at styrke balancen mellem Yin og Yang og lette flow af Chi energi.

Forskning viser, at NADA øreakupunktur har god effekt som komplementærmedicin på:

* Stress
* Indre uro

* Angst

* Tankemylder

* Koncentrationsbesvær

* Søvnproblemer

* Traumer, PTSD

* Afhængighedstilstande (fx rusmidler, sukker, spil, medafhængighed)

* Kroniske smerter

* ADHD, m.fl.

 

Undervisningen indledes med en kropsscanning, herefter får du sat fem tynde sterile nåle i hvert øre, hvilket du nærmest ikke kan mærke. Imens NADA nålene er aktive i 45 minutter sidder du behageligt i ro til afslappende musik i dæmpet belysning. Dette giver din krop mulighed for at gå i proces i stilhed. Undervejs tilbydes du en særlig Yin styrkende NADA te. Det er meget almindeligt at opleve en skøn energi og ro i kroppen under behandlingen.

 

Mens nålene igen tages ud, er der mulighed for at nyde en kop NADA-the. Undervisningen afsluttes med en meditation på åndedrættet.

Allerede efter få NADA behandlinger sover mange bedre og fortæller de får mere energi.

 

NADA øreakupunktur og mindfulness meditation er den perfekte måde at få et pusterum fra hverdagens stress og jag, eller bare for at tjekke ud for en stund og opnå en ro.

Medbring et krus, tæppe og pude.

Der afregnes 150 kr. til materialer til underviseren den første undervisningsgang.