Skip to content

Lige nu lægges alle efterårets nye kurser op, så følg med og bliv inspireret til at lære nyt. Tilmelder du dig nyhedsbrevet får du også nyhederne.

Qigong Nyborg

Qigong øger nærvær, overskud og velvære i din krop og dit sind.
Qigong giver dit nervesystem ro og styrker al muskulatur, led og væv i kroppen blidt og effektivt.
Alle kan gøre og få glæde af Qigong, som bl.a fremmer koncentration, balance, kropsbevidsthed og mindsker spændinger, smerter og stress.

I Qigong bevæger du kroppen i bevidste enkelte og skånsomme bevægelser, som sammen med det store og nærværende fokus på det dybe afstressende åndedræt afspænder og afstresser din krop og sind.
Derfor betegnes Qigong også som meditation eller mindfulness i bevægelse.

Alle øvelser og bevægelser i Qigong kan modificeres og tilpasses til den enkelte.
Så om du er stående, siddende eller har specifikke udfordringer, problematikker eller hensyn, så kan Qigong tilpasses dig og der hvor du er med din krop og sind.
Der er stole, måtter og tæpper til din rådighed. Du må selvfølgelig også gerne medbringe dit eget og tag også en flaske med vand med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.08.2024 09:30-10:50 Nyborg Idræts-& Fritidscenter Trine Harries Pedersen
2 Tirsdag 03.09.2024 09:30-10:50 Nyborg Idræts-& Fritidscenter Trine Harries Pedersen
3 Tirsdag 10.09.2024 09:30-10:50 Nyborg Idræts-& Fritidscenter Trine Harries Pedersen
Se alle Se færre

Trine Harries Pedersen

Jeg hedder Trine Harries Pedersen og har undervist i Qigong siden 2017.

Jeg har selv oplevet alt det fantastiske som Qigong kan, er og indeholder, da Qigong var min vej ud af en kronisk smertelidelse i bækkenet efter mine to første graviditeter og fødsler.

Jeg tror på, at Qigong er for alle og ved at alle, uanset udfordringer eller skavanker, kan få glæde af og blive næret og styrket af Qigong.

Mit speciale er at undervise i og udvikle Qigong til gravide og mødre, børn og familier samt skånsomt og hensyntagende Qigong.

Jeg er uddannet Cert. Qigong Instruktør fra Vibeke Fraling Qigong Academy i 2018, Cert. Børne Qigong Instruktør og Lærer i 2019 samt Qigong Lærer i 2022.
Dertil er jeg uddannet i Fascia (bindevæv) og Fascia Release Massage samt med-underviser på Vibeke Fraling Qigong Academys Børne Qigong uddannelse for Cert. Qigong Instruktører.

Du kan læse mere om mig og Qigong via min hjemmeside www.qigongfrahjertet.dk og @qigongfrahjertet.

Jeg glæder mig til at gøre Qigong sammen med dig.