Skip to content

Hot Water Workout

Hot Water Workout er til dig, der gerne vil have pulsen op og samtidig have det sjovt og give den gas med aquafitness i højt tempo i varmtvandsbassinet.

Vi arbejder hele kroppen igennem med udnyttelse af vandets modstand til puls, styrketræning, balance og stabilitet, samtidig med at livsglæde, skøn musik og kroppens bevægelsesglæde er i centrum.

Undervisningen varetages af en erfaren genoptrænings- og aquafitness instruktør.

New water workout kombinerer øvelser fra crossfit, yoga, pilates, aquafitness, workout og intervaltræning og omsætter kendte og nye øvelser, hvor du arbejder dig ned i vandet med ” PULS, PUSH, PULL & PAUSE” af kroppens muskler, samtidig med at konditionstræningen indgår som intervaltræning og vandets bevægelser sørger for massage af muskler og led.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.03.2024 19:30-20:15 Water & Wellness Pernille Nymann Jensen
2 Onsdag 03.04.2024 19:30-20:15 Water & Wellness Pernille Nymann Jensen
3 Onsdag 10.04.2024 19:30-20:15 Water & Wellness Pernille Nymann Jensen
Se alle Se færre
Pernille Nymann Jensen - underviser i vandmotion aquafitness babysvømning gravidsvømning hos FOF i Randers

Pernille Nymann Jensen

Jeg er certificeret baby- og tumlinge-svømmeinstruktør, genoptrænings- og aquafitness-svømmeinstruktør, samt gymnastikinstruktør. Jeg træner gravide, babyer og tumlinge og har hold med Water workout ved FOF i Randers.

Min undervisning bygger på tillid, træning og bevægelsesglæde, og jeg har et stærkt fokus på fælles engagement, følelsesmæssig involvering og udvikling af den gode relation. Undervisningen for babyer og deres forældre tager udgangspunkt i opbygning af voksen-barn-relationen gennem tryghed og tillid til at være i vandet med et fokus på affektive lege med sange og livsglæde.

Jeg underviser med stor undervisningsdifferentiering, selvom vi er flere i vandet sammen.