Skip to content
Julekoncert Østerbyen - FOF Vest

Julekoncert i Østerbyen

FOF fylder 75 år her i 2024, og det ønsker vi at markere med en rigtig dejlig julekoncert. Vi har hyret den folkekære Kurt Ravn til formålet, og for Kurt er julekoncerterne blevet en fast tradition, hvor han sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel og Birgitte Lindum på obo skaber den skønneste julestemning.  Kurt Ravn har udgivet julealbummet ”Årets Julekoncert”, som rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange- og salmer. Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling kan vi godt garantere, at han skaber han en hyggelig julestemning i Grundtvigskirken i Østerbyen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.11.2024 19:30-20:45 Grundtvigskirken Kurt Ravn

Kurt Ravn

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet.

Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlantis, Chess og Les Misérables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien.