Skip to content
Yoga Mix (Hatha/Yin) - træningshold i Esbjerg - FOF Vest

Yoga Mix (Hatha/Yin)

Dette hold henvender sig til dig, der både ønsker muskulær styrke gennem hatha yoga, samt blide dybe stræk fra yin yogaen. 

Sessionen begynder med et tjek ind samt opvarmning af kroppens muskler, sener og led. 

Herfra vil vi typisk bevæge os op i nogle stående stillinger, der er med til at sætte rigtig god gang i forbrændingen og tilføre styrke, balance og udholdenhed til din krop. 

Vi arbejder bevidst med åndedrættet, så kroppens celler får mest mulig næring og vi samtidig kan holde fokus på de signaler kroppen sender. 
Yoga-mix trækker spor, fra både yin yoga og hatha yoga, og er en skøn kombination, der er med til at give dig fornyet energi og smil på læben. 
Glæder mig til at guide dig igennem en varm og sjov time med yoga-mix.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.01.2024 16:30-18:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Bente Agnethe Søgaard
2 Tirsdag 30.01.2024 16:30-18:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Bente Agnethe Søgaard
3 Tirsdag 06.02.2024 16:30-18:00 FOF Kursuslokaler, Esbjerg Bente Agnethe Søgaard
Se alle Se færre
Bente Agnethe Søgaard underviser hos FOF Vest
Underviser

Bente Agnethe Søgaard

Jeg ELSKER at undervise og videregive min energi til andre, der har lyst til at bruge deres krop, gennem forskellige former for bevægelse. Jeg startede som gymnast som 4 årig, i JIF, og det har på alle måder været en stor del af mit liv siden da. 

Jeg har min første uddannelse som holdinstruktør i step og aerobic, tilbage i 1990, ved Step ReeBok Aarhus. Siden er det blevet til Stram Op, Bold og balance, og mave/ryg igennem PureGym, tidligere Fitness World, hvor jeg også i 2021 blev uddannet Hatha yoga instruktør. (samt mange forskellige workshops/inspiration) 

Foråret 2022, blev jeg »ramt« af yin yogaens balancerende kraft, og jeg oplevede hvordan jeg med netop yin yoga, kunne skabe plads i min krop og frigive stagneret energi, og opnå større glæde og mobilitet i min krop.  Jeg er uddannet (og uddanner mig kontinuerligt) hos Trine Hedegaard 

Nu ser jeg frem til at være en del af FOF, og møde lige præcis DIG.
Kh Bente