Velkommen til FOF

FOF-Sønderborg (Folkeligt Oplysnings Forbund) vil gerne byde dig velkommen til en spændende og lærerig 72.sæson.

Nyheder - 
Vi har igen i år en række populære foredragsholderes på programmet for den kommende sæson, herunder bl.a. Tini Owild, Thomas Milsted og Peter Kolbeck.

Som noget helt nyt tilbyder vi en spændende studiekreds med forfatter og foredragsholer Steen Ole Hedelund Jørgensen. Her skal vi tale om demokrati før og nu.

Machella Andersen, der er uddannet psykoterapeut og personlig coach, tilbyder 3 forskellige weekendworkshops, der har hovedoverskriften; Få mere kærlighed i dit liv. 

I den kommende sæson har vi et øget udbud af hold i kategorien krop og bevægelse. Vi glæder os til blandt andet at kunne tilbyde; rygtræning, senioryoga, yoga for parkinssonsramte og bevægelse og motion for personer, der har gennemgået en operation.

Af øvrige nyheder kan nævnes, studiekreds i græsk mytologi, kalkmaling, alcohol ink, kreativt juleværksted for hele familien, påskeværksted for hele familien, "synnejysk" og mange andre spændende aktiviteter.

Gå på opdagelse i vores katalog og lad dig inspirere af de mange forskellige tilbud FOF tilbyder dig for den kommende sæson.

Det er FOFs formål, gennem fastholdelse af og fordybelse i den kristelig humanistiske kulturtradition, at fremme kundskab om menneske og samfund og medvirke til at dygtiggøre og udvikle den enkelte til et rigere menneske- og samfundsliv. Vi er uafhængige af partipolitik.
Som kursist har du deltagerindflydelse og mulighed for at blive valgt ind i bestyrelsen. Der er valgmøde i november. Valget er gældende for et år. Kontakt os for dato.

Velkommen til FOF-Sønderborg