Skip to content

Pilates i Hobro

Pilates i Hobro er for alle, både mænd og kvinder og uanset niveau og kendskab til pilates. Vi har også 2 hold kun for mænd. Her på siden kan du tilmelde dig FOF's pilates-hold i Hobro. Hvis du kigger efter hold i Randers, finder du dem her: Gym-studiet STOTT Pilates

Pilates kan bruges som almen træning og som træning til afhjælpning af ryg- og nakkeproblemer grundet f.eks. dårlig holdning. Da det er en skånsom træningsform, kan den også anvendes til genoptræning ifm. skader. Derudover er pilates et godt supplement til andre træningsformer, da den styrker kernemuskulaturen og øger kropsbevidstheden, så man kan præstere bedre på andre områder.

På holdet kommer vi til at arbejde med grundprincipperne indenfor pilates, som gør at vi kan få:
En effektiv træning og fokus på den gode kropsholdning.
Den rigtige vejrtrækning, så vi får ro og koncentration i øvelserne.
Stabilisering og isolering af forskellige muskelgrupper, som sikrer, at vi kan lave kontrollerede bevægelser uden at overanstrenge eller skade kroppen.
Vi kommer til at anvende små redskaber i træningen som vægtbolde, elastikker, redondobolde m.m.

Pilates får dig ned i din krop igen og får dig til at være til stede og få et dybere kendskab til, hvordan dine muskler arbejder. Dermed også hvordan du får et større velvære i din dagligdag igennem større viden om den gode kropsholdning og hvad der styrker den.

Medbring egen måtte og tæppe e.l. til under hovedet.

Se også:

Yoga i Mariager

Pilates i Randers og andre byer

Alle aktiviteter i Mariagerfjord

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 18:00-19:00 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
2 Tirsdag 16.04.2024 18:00-19:00 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
3 Tirsdag 23.04.2024 18:00-19:00 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
Se alle Se færre
Pilates  i Hobro, STOTT Pilates FOF Randers og Mariagerfjord

Astrid Steffensen Clausen

"I FOF underviser jeg i Pilates i Randers og Hobro og er meget interesseret i bevægelse, kropsbevidsthed og aktivering af kroppen både på land og i vand. Ved siden af FOF arbejder jeg i Hobro Svømmeklub, hvor jeg er instruktør og uddannet livredder.
Jeg har dyrket Pilates i en del år og har på egen krop mærket, hvor god en træning pilates er, både fysisk og psykisk. I 2022 tog jeg uddannelsen som instruktør i STOTT Pilates på måtte hos GymStudiet/FOF.
I svømmeklubben underviser jeg i vandtilvænning for voksne, vandaerobics og assisterer børneholdene. Jeg har selv gået til babysvømning med mine 3 børn og det var en dejlig oplevelse med dem alle. Vandet giver barnet en genkendelighed om tidligere at have været omgivet af fostervand og det kan give en ro og et nærvær med barnet, som andre aktiviteter ikke kan.
Jeg ser frem til at undervise FOF's bevægelseshold i vand og bidrage med min viden, læringsstil og snart 20 års erfaringer med både små og store i vand.

Se video-interview med Astrid her