Skip to content

Patent og tofarvet patent

Patentstrik er en stor familie af mønstre, som er sjove at strikke og smukke at se på. De er anderledes end mange andre strikkede mønstre, og de kræver derfor andre ind- og udtagninger og ofte også andre måder til opslagning og aflukning. Du vil få mulighed for at strikke forskellige patentmønstre, og du får tips og tricks til forskellige finesser i patent.
Materialeliste: Uldgarn i mindst to farver (20-30 g af hver farve) med en løbelængde på 200 m/100 g og pinde, der passer til. Papir og blyant til noter. Du får udleveret et lille kompendie, der koster 25 kr., som betales til underviseren.
For øvet strikker

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.10.2024 10:00-15:30 Haslev Bibliotek Louise Klindt

Louise Klindt

Da jeg var først i 20’erne, blev jeg uddannet håndarbejdslærer. 15 år senere blev jeg cand.pæd. i tekstile fag. Undervejs har jeg undervist i strik og håndarbejde og designet strik til magasiner og garnproducenter. Nu arbejder jeg først og fremmest med design til min egen virksomhed. 
Jeg har også redigeret, skrevet og oversat bøger om især strik og håndarbejde. I 2017 udgav jeg bogen JACQUARDSTRIK om en af mine yndlingsteknikker.
Jeg underviser på aftenskoler, højskoler, strikkefestivaler og forskellige andre steder.
Jeg er fagansvarlig for emnerne broderi, hækling og strik lex.dk, som er netudgaven af Den Store Danske Encyklopædi.
Du kan se og læse mere mig og mine strikkerier på www.louiseklindt.dk