Skip to content

Lige nu lægges alle efterårets nye kurser op, så følg med og bliv inspireret til at lære nyt. Tilmelder du dig nyhedsbrevet får du også nyhederne.

Grafik weekend

Grafik er dybt fascinerende. Man ridser, snitter eller tegner i en plade, valser eller indgnider farven, og overraskende billeder opstår. Det er altid et magisk øjeblik, når plade og papir køres igennem pressen, og man løfter og ser resultatet!
Du bliver introduceret til collografi (paptryk), linoleumstryk, plantetryk og radering i plexiglas. Vi vil arbejde legende og eksperimenterende og måske blande de forskellige teknikker.
Medbring skitsepapir, blyant og linoleumsknive, hvis du har. Der er også mulighed for at låne.
Påregn udgifter til trykpapir og trykfarve.
Da vi arbejder i kunstnerens eget værksted, er der kun plads til 6 deltagere, så tilmeld dig hurtigt!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 20.09.2024 14:00-18:00 Værksted Kirsten Hesselager
2 Lørdag 21.09.2024 10:00-15:00 Værksted Kirsten Hesselager
Underviser

Kirsten Hesselager

Jeg er uddannet på Det Fynske Kunstakademi i 1984-90 og senere på Odense Seminarium. Jeg har undervist i aftenskole og folkeskole i mange år.
Jeg arbejder selv med maleri og grafik, jeg er især interesseret i at eksperimentere med grafikken og undersøge nye udtryk gennem kombination af forskellige trykteknikker, såsom linoleum, collografi og plantetryk.
Også indenfor maleriet eksperimenterer jeg med materialerne og blander gerne olie, akvarel og tegning på både lærred og papir.
Jeg holder af vekselvirkningen mellem min egen billedskaben og undervisning indenfor grafik, tegning og maleri for både børn og voksne.

Jeg er medlem af Billedkunstnernes Forbund, Kvindelige Kunstneres Samfund og Fyns Grafiske Værksted.