Skip to content
En collage af collager - lavet af FOF-kursister på workshop i 2022

Collager

Du lærer at lave collager af papir fra blade og magasiner, gamle bøger m.m. – kun fantasien sætter grænser. Begynd allerede nu at samle og at gå på jagt efter noget at klippe og rive i.

At lave collager er en skøn hobby for både store og små. På dette kreative kursus får du masser inspiration, som du kan tage med hjem og bruge på endnu flere dekorative collager.

For at få det mest optimale ud af kurset, så medbring dine egne blade, bøger, reklamer, kataloger m.m. Papirkvalitet er sjældent en begrænsning. Underviseren har også noget, du kan supplere med. Husk også en lille spids saks eller skalpel, limstift og removable tape (Kan købes på nettet eller hos Archi Tegn på Arkitektskolen). Giv mig besked, hvis jeg skal købe en rulle til dig (kr. 38,-). Pap kan evt. købes hos underviseren.

 
 

Kurset foregår over 2 dage:

Fredag den 4/10 fra kl.16:00 til kl.21:00
Lørdag den 5/10 fra kl.10:00 til kl.16:00

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 04.10.2024 16:00-21:00 FOF Randers Gitte Popp Dideriksen
2 Lørdag 05.10.2024 10:00-16:00 FOF Randers Gitte Popp Dideriksen
Gitte Dideriksen - underviser i collage
Underviser

Gitte Popp Dideriksen

Jeg har arbejdet med collager i mange år. Jeg kalder dem "Narrative collager", eftersom hver enkelt collage/billede består af flere fortællinger, der tilsammen udgør et samlet billede. 
Jeg har gennem det meste af livet arbejdet med billeder i en eller anden form, billedvævning, billedsyning og syet teaterkostumer. 
Udstillet bla. i Foyeren på Godsbanen Aarhus,  Tinghuset i Ebeltoft, Galleri T Jægergårdsgade, Offentlige kantine Amtssygehuset, UU Aarhus, Kunstforeningen Holme, Socialforvaltningen Aarhus Kommune, Bülows Kaffebar, Kunstforeningen Toftlund, mf.
(Instagramprofil: collager - Gitte Dideriksen)