Skip to content
Online keramik, lav din egen kop og tallerken FOF Randers

Keramik i Tvede hensynstagende

Keramik i Tvede hensynstagende

På dette kursus får du lov til at slippe kreativiteten løs og lave præcis, hvad du har lyst til f.eks. keramikfigurer, skåle, fade, lysestager eller noget helt andet. Der er mulighed for at dreje sin egen keramik, lave pladearbejde og modellere
Jeg hjælper dig, med at få lavet det du ønsker, indenfor lerets og brændingens mange muligheder. Vi arbejder fortrinsvis med stentøjsler, og der er også mulighed for at arbejde med porcelænsler. Der undervises i formgivning, dekoration og brænding af ler. Du vil blive præsenteret for forskellige teknikker, såsom drejning, pladeteknik, pølseteknik, kvætsning, haletudseteknik, modellering, sgrafitto m.m.
Der er stort udvalg af penselglasurer i alle farver, samt andre mere ”oldfashion” hælde-/dyppeglasurer. Dertil begittefarver og andre dekorationsfarver. Udover stentøjsbrænding, er der mulighed for rakubrænding i løbet af perioden. Alt sammen giver uendelige muligheder for kreativ udfoldelse.

Kurset er et 10-ugers-kursus i Tvede, og det henvender sig til både begyndere og øvede. Der er ikke så mange deltagere på holdet - max. 6 personer. Det betyder, at vi har ekstra god plads, og jeg har lidt ekstra tid til at vejlede. Der kan holdes pause efter behov, det betyder bl.a. at har du brug for det, kan du gå en lille tur, eller sidde lidt for dig selv. 

Der må påregnes materialeudgifter på ca. 300-500 kr. alt efter forbrug.