Skip to content

Naturtræning

Træning i naturen bidrager med et ekstra boost til fysisk og mentalt velvære. Naturen er med til at åbne og aktivere vores sanser, hjælper os med at være tilstede i nuet og er et lettilgængeligt træningsrum. 

Over 8 gange vil vi mødes i Fladbro skov og træne sammen, mens skoven springer ud. Træningen er bygget op omkring fysiske øvelser, der styrker kondition og kroppens store muskelgrupper samt balancen. Vi bruger naturens elementer og genstande som inspiration, hjælpemidler og træningsredskaber. Vi skal altså både træne i og med naturen. 

Herudover er der også stort fokus på træning af kropsligt og mentalt nærvær. Naturen er i sig selv et helende miljø og ved at træne ens sanselige nærvær, kan naturen bidrage med at skabe endnu mere ro og mentalt overskud.  
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.04.2024 09:30-11:00 Line Hansen
2 Onsdag 17.04.2024 09:30-11:00 Line Hansen
3 Onsdag 24.04.2024 09:30-11:00 Line Hansen
Se alle Se færre
Grøn mad, naturtræning, FOF Randers

Line Hansen

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og læser en master i naturbaseret terapi og sundhedsfremme på Københavns Universitet.
Jeg interesserer mig meget for, hvordan naturen kan hjælpe os med et større mentalt overskud og velvære i en tid, hvor vi har bevæget os meget langt væk fra den daglige tætte kontakt med naturen. Jeg mærker selv, hvordan naturen gør mig godt og vil gerne dele min viden, kompetencer og oplevelser med andre.
Jeg har også en stor kærlighed til grøntsagsbaserede retter, allerhelst lavet med sæsonens råvarer. Jeg elsker at udforske nye retter, afprøve opskrifter, freestyle og gå på opdagelse i naturens og køkkenhavens forunderlige smagfulde verden.