Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Gå på kursus i tegning og maling hos FOF

Tegning og maling

Tegne- og malekurser – lær at tegne eller male hos FOF Syd- og Vestsjælland

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder en bred vifte af tegnekurser og malekurser i Slagelse, Sorø, Korsør og Næstved, som giver dig mulighed for at omsætte din kreativitet til egne kunstneriske værker. Vores kvalificerede undervisere giver dig kreativ inspiration og lærer dig de rette teknikker som perspektiv, skyggevirkninger, blandingsforhold, penselføring og komposition. Du kan tage et tegnekursus eller et malekursus på aftenskole og lære akvarelmaleri, oliemaleri, akrylmaleri og tegning – uanset om du er begynder eller øvet. 

Vores kurser i tegning og maling afholdes både som weekendkurser og længere kurser over 8-10 mødegange med plads til individuel vejledning. På de fleste tegne- og malekurser skal du selv medbringe materialer, hvilket du kan læse mere om under de enkelte kurser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér