Skip to content
Sang- og musikundervisning i FOF Syd- og Vestsjælland

Sang og musik

Musikundervisning, sangundervisning, kor og orkestre i FOF Syd- og Vestsjælland

Vil du gerne lære eller blive bedre til at spille et instrument eller synge? I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi musikundervisning og sangundervisning på alle niveauer med erfarne undervisere. Alle vores musik- og sangkurser er tilrettelagt som individuel undervisning – men der er også rig mulighed for at blive en del af et musikalsk fællesskab for dig, der brænder for korsang eller sammenspil. Vi har nemlig en lang række kor og orkestre i Slagelse og Næstved, som ofte søger nye medlemmer.

NB. På musik- og sangkurser er én undervisningsgang 22,5 minutter. Ved mange af kurserne er der mulighed for løbende tilmelding.

Musikundervisning for begyndere, let øvede og øvede

Har du spillet klaver eller tværfløjte før og vil i gang igen? Eller har du altid gerne villet lære at spille guitar, obo, klarinet, saxofon, harmonika, blokfløjte, ukulele eller violin? Så er musikundervisning på aftenskole en god mulighed for dig. Vi tilbyder en lang række kurser i musikundervisning, hvor du kan lære at spille på et instrument fra bunden eller på avanceret niveau.

Sangundervisning – træn din stemme

Til vores sangundervisning kan du lære at træne din stemme med kurser i sangteknik og stemmepleje. Vi arbejder med stemmen og lærer teknikkerne, så du kan blive bedre til at synge. Der vil være mulighed for både sangundervisning for begyndere, hvor du lærer grundteknikkerne og får styr på stemmen, og sangundervisning for øvede.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.