Kom og lav retter fra det klassiske danske køkken, som du kender fra din mors eller mormors køkken. Vi genopliver opskrifterne og giver retterne et moderne twist ved at arbejde med teknikker og smagskombinationer, der løfter de traditionelle favoritter til nye højder.
Bliv inspireret til at lave solide, velsmagende måltider fra det danske køkken.
Vi slutter af med at nyde vores tilberedte mad sammen.
Værd at vide
Der må påregnes ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen.
Medbring
Medbring drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere, så du kan tage dine rester med hjem.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 26.09.2025 | 17:00-20:45 | Antvorskov Skole | Per Bach Nissen |
Per Bach Nissen er både international operasanger og uddannet kok.
Han har sunget på Volksoper i Wien, The Royal Opera House i London, Salzburg Landestheater, Det Kongelige Teater, Frankfurt Opera, Komische Oper Berlin, Hannover Statsopera, Philadelphia Opera, English National Opera London, Jyske Opera m.m. Sideløbende har Per udviklet en stor interesse i at uddanne sangere og hjælpe mennesker med stemmeproblemer bl.a. i Sønderjysk Pigekor.
Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Trinity Laban College of Music i London.
Per er derudover tidligere køkkenchef på Stars Restaurant og The Meadow Cub i San Francisco; i London bl.a. i Kew Gardens; og i København var han indehaver af "Cafe Det Vide Hus" med sommerdrift i Botanisk Have.
Per har undervist i madlavning i 14 år i Hamburg, London, München og København.
Besøg Pers hjemmeside, YouTube eller Instagram.