Skip to content
krop og bevægelse med FOF Djursland

Hensyntagende kropsbevidsthed og afspænding - Forlængelse

Styrk din koordination og balance med enkle øvelser og dejlig afspænding 

Vi arbejder her med kroppen både aktivt og mere sansende. Træning af balance og stabilitet er rigtig vigtigt efterhånden, som vi bliver ældre og kommer i større risiko for at falde. Vi træner musklerne, koordinationen og balancereaktionerne og arbejder også med vejrtrækning, grounding/jordforbindelse, udstrækning af spændte muskelgrupper og meditativ bevægelse. Du bliver bedre til at mærke din krop, dens begrænsninger og styrker, og du lærer enkle øvelser, som du fremover kan bruge i hverdagen til at vedligeholde og styrke dig selv. 
Vi slutter hver gang af med en siddende eller liggende kropsscanning eller afspænding. Så træk i løstsiddende tøj og kom og vær med, det bliver ugens højdepunkt, for hvor er det skønt at ”komme hjem til sig selv”.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 10:00-11:30 Hornslet Idræts/Kulturcenter Lalla Wandahl
2 Mandag 15.04.2024 10:00-11:30 Hornslet Idræts/Kulturcenter Lalla Wandahl
3 Mandag 22.04.2024 10:00-11:30 Hornslet Idræts/Kulturcenter Lalla Wandahl
Se alle Se færre
Lalla Wandahl underviser hos FOF Djursland
Underviser

Lalla Wandahl

Lalla Wandahl brænder for at dele ud af sin brede viden om krop og sundhed for at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. Lalla er erfaren fysioterapeut, kostvejleder, naturterapeut og akupunktør og har derfor et bredt udgangspunkt for at sammensætte træning og undervisning, så alle kan få noget ud af det. Målet er, at det skal være både sjovt og til at blive klogere af.