Skip to content
Big ben og Parlamentet set i frøperspektiv fra Parliament Square

Engelsk

Lær engelsk fra bunden eller genopfrisk gloserne - engelskundervisning hos FOF Køge Bugt

Engelsk er det tredje mest talte sprog i verden, og med et kursus i engelsk på aftenskole, kan du åbne døren til en lang række lande i verden. Hos FOF Køge Bugt kan du hver sæson deltage i engelskundervisning, hvor du kan forbedre både dine mundtlige og skriftlige færdighed, så du let og overskueligt kan begå dig i de engelsktalende lande.

 

Hos FOF Køge Bugt kan du få engelskundervisning på flere niveauer. Uanset om du er begynder eller øvet, har du mulighed for at deltage i et kursus. Her fokuserer vi på at lære at tale sproget, forøge dit ordforråd samt aktivt gøre brug af sproget igennem øvelser og samtaler -alt sammen i rolige og hyggelige omgivelser

 

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.