Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Hensyntagende Yoga for alle niveauer, Hensyntagende Yoga hos FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yoga

Hensyntagende Yoga

Kom og mærk, hvordan du gennem yogaens dybe og blide stræk kan reducerer smerter i kroppen. Yogaen vil give dig en større smidighed i kroppen og styrke led og muskler. Målet er at få en større kropsbevidsthed, så du bedre kan lytte til din krop og dens signaler og dermed mærke eventuelle over- og spidsbelastninger.
Der vil være fokus på koordination af åndedræt og bevægelse, som gør at du nemmere og mere bevidst kan give slip på spændinger, smerter og eventuelle ubehag på yoga måtten.

Denne hensynstagende yoga klasse giver en mere individuel tilpasning til særlige behov. Der vil være tid til langsomt at komme ind og ud af yoga stillingerne. Når krop og sind er trygge, vil du åbne dig op til nye potentialer og opleve at du med åndedræt og koncentration kan løsne op for stivhed, spændinger og heale din egen krop. Med yoga lærer du at selv-regulere nervesystemet og observere sindets mange forstyrrelser. Du får værktøjer til at finde ro i hverdagens stress og støj. Her vil du kunne tage bedre omsorg og valg for dig og dit helbred.

Der vil indgå forskellige åndedræts- og afspændingsteknikker, som lærer dig at give slip og give dig energi til at skabe forandringer. Vi afslutter hver gang med en dyb afspænding af hele kroppen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.