Skip to content
Foredrag med Jerk W. Langer i FOF Næstved 2024

Jerk W. Langer - Faste uden sult

Har du overvejet at faste? Få lægens guide til, hvordan du kan faste for at opnå de bedste resultater. I foredraget fortæller Jerk W. Langer om faste med udgangspunkt i sin nye bog Faste uden sult.

Baseret på videnskaben og hans årelange erfaring med klienter, får du et opdateret overblik over fastens mange muligheder. Hør hvordan periodisk faste kan give mere energi og overskud i hverdagen, styrke kroppens modstandskraft, holde hjernen mentalt skarpere, lindre symptomer, og endda beskytte mod aldring og sygdom. Faste kan gøre det lettere at opnå en sund vægt, uden at man er plaget af sult.

Når man faster, er det ekstra vigtigt at pakke sine færre måltider med sundhed, så man ikke kommer i underskud på vigtige næringsstoffer. Her er antiinflammatorisk kost et godt valg, ifølge Jerk W. Langer. Han har selv fastet i årevis ved at springe morgenmaden over, og få dagens første måltid ved frokosttid. Hvordan forener vi dét med den gængse myte om, at morgenmad er dagens vigtigste måltid? Og hvordan undgår man at miste energi og muskelkraft under fasten?

Uanset om du er nysgerrig efter selv at prøve faste, eller i første omgang blot ønsker at forstå dens muligheder og udfordringer, bliver det et fascinerende møde med en livsform som stadig flere prøver på egen krop. Få tips til at komme i gang og god lejlighed til at få besvaret dine spørgsmål.

Foto: © John Bendtsen

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 19:00-21:00 Grønnegades Kaserne FOF foredragsholdere

FOF foredragsholdere