Skip to content
Foredrag med Leif Davidsen i FOF Slagelse 2024

Leif Davidsen - I skyggen af krigen

Den tidligere efterretningsofficer Peter Bojden er flyttet til Malaga, efter han røg ud af PET for en #metoo-sag. Her bliver han en dag opsøgt af Julie Borgaard, der er den nye chef for Forsvarets Efterretningstjeneste.

Selvom hun fyrede ham i sin tid vil hun have ham med tilbage til København, hvor Bojdens tidligere ven og kollega Kasper Bork sidder fængslet i en skandalesag om at lække informationer til medierne.

Bork var ved sin fængsling chef for FE og står til en lang fængselsdom. Skandalen er omfattende, og systemet ønsker i virkeligheden ikke en opklaring, da Peter Bojden indleder sin efterforskning, som både bringer ham til Nordfrankrig, Berlin og Japan. Det bliver en rejse mellem oprigtige fjender og tvivlsomme venner.

I skyggen af krigen er en topaktuel spændingsroman, hvor Leif Davidsen igen viser sin dybe indsigt i Putins Rusland. Romanen foregår i skyggen af Ruslands uprovokerede overfald på Ukraine den 24. februar 2022, som totalt ændrede verdensordenen, der i forvejen var i knæ efter coronapandemien.

Foto: © Thomas Howalt Andersen

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.11.2024 19:00-21:00 Slagelse Bibliotek FOF foredragsholdere

FOF foredragsholdere