Kom og vær med til at forvandle friskplukkede æbler fra haven til tre uimodståelige kager! På kurset lærer du at bage både klassiske og kreative æblekager og vi har tid til at dykke ned i de meltyper og bage metoder, vi skal bruge til at fremstille kagerne.
Det bliver uden tvivl nogle hyggelige, velduftende timer i køkkenet, hvor vi udnytter årstidens æbler. Kom og bag med os og tag smagen af efterår med hjem.
Der må påregnes udgifter til råvarer på ca. 200 kr., som afregnes med underviseren på dagen.
16 æbler (gerne fra haven), ovnfast fad ca. 20x30 cm, tærteform og bøtter, så du kan få dine kager sikkert med hjem. Medbring derudover viskestykke og karklud samt en røremaskine, hvis muligt.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 09.11.2025 | 10:00-13:55 | Dagmarskolen | Kim Wiggers Holmbom |
Kim har lavet mad det meste af sit liv, først som glad amatør og siden som professionel.
Han er udlært kok og har igennem en årrække arbejdet som selvstændig med catering og slagtervirksomhed.