Brød bagt med surdej smager ikke alene fantastisk, der er også mange andre fordele ved at bage med surdej. På kurset bliver du fortrolig med surdej som hævemiddel, du starter din egen surdej og til sidst lærer du at bage lækkert surdejsbrød.
Kurset har to mødegange i samme uge (mandag og søndag).
Udgifter til råvarer er 150 kr. pr. person, som afregnes med underviseren på dagen.
Første mødegange skal du medbringe en bøtte med låg til din surdej.
Anden mødegang skal du medbring en røremaske, din surdej og en pose til dit færdigbagte brød.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 19.01.2026 | 17:00-18:00 | Antvorskov Skole | Jutta Pallesgaard |
2 | Søndag 25.01.2026 | 10:00-14:00 | Antvorskov Skole | Jutta Pallesgaard |
Jutta er uddannet bager og konditor og har mange års erfaring fra branchen.
"Jeg har opdaget, at undervisning giver mig utrolig meget. Det er spændende at se de flotte resultater, kursisterne skaber. Mit mål er, at alle efter kurset kan genskabe det samme derhjemme. Jutta underviser på både voksen- og familiekurser og ser frem til at byde dig velkommen."