Skip to content
Guitarundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland

Guitar

Guitarundervisning på aftenskole – lær at spille guitar

Guitaren er et meget populært instrument, fordi den er alsidig og kan bruges i alle musikgenrer. Så går du med en guitarist gemt i maven, kan du hos FOF Syd- og Vestsjælland gå til guitarundervisning, hvad enten du er begynder eller øvet.

Vores guitarundervisning tager altid udgangspunkt i dit behov og niveau. Er du begynder, fokuserer vi på det grundlæggende, så du kan lære at spille guitar, læse noder, spille akkorder og lære fingersætning. For øvede kan det være med fokus på musikteori eller avancerede teknikker. Vi tilbyder også en kombination af guitar og sang, hvor du lærer at synge og spille guitar samtidig. Undervisningen i guitar er som udgangspunkt individuel. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere samspil, hvor du lærer at spille sammen med andre. Så uanset dit behov, tilbyder vi guitarundervisning til dig. 

Tilmelding til guitarundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder guitarundervisning i Slagelse. Inden du tilmelder dig, skal du aftale tidspunkt med underviseren – se underviserens kontaktoplysninger under holdet. Det kan også være en god idé at tale om niveau og repertoire.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér