Skip to content

Tilskudsregler

I henhold til Folkeoplysningsloven skal fødselsdato, navn og adresse oplyses ved tilmelding. Ved kurser uden for egen kommune, skal der oplyses fuldt CPR-nr. 

Ved hold med hensyntagende undervisning kræves CPR-nr. og underskrift på en tro- og loveerklæring. Erklæringen skal udfyldes for hvert hold, man ønsker at deltage på. Erklæringer fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af kommunerne.

Nedenstående tilskud ydes til personer, der tilmelder sig en aktivitet i egen bopælskommune, og som opfylder nedenstående kriterier. Der kan kræves dokumentation efter forlangende, og der skal oplyses CPR-nr.

Særlige kommunale tilskudsregler

 • Slagelse Kommune

  Der ydes et tilskud til kursister på hensyntagende hold, jf. definitionen i retningslinjer for handicapundervisning/hensyntagende undervisning, hvis holdet har mindst 15 lektioner, og deltagerne bor i Slagelse Kommune. 

  Der ydes ikke tilskud til almene hold, sang- og instrumentalundervisning samt foredrag. 

  Beløbet fastsættes hvert år.

 • Sorø Kommune

  Der ydes tilskud på 25% af prisen pr. kursus, dog max. 200 kr. til pensionister med en tillægsprocent på 100%. Kursisten skal selv henvende sig til Borgerservice for at få udbetalt tilskud.

 • Næstved Kommune

  Der ydes tilskud på 12,50% af prisen pr. kursus til pensionister, fuldtidsarbejdsløse, efterlønsmodtagere og kontanthjælpsmodtagere.

 • Ringsted Kommune

  Der ydes ingen tilskud.