Tilskudsregler

Generelle tilskudsregler

I henhold til Folkeoplysningsloven skal fødselsdato, navn og adresse oplyses ved tilmelding. Ved kurser uden for egen kommune skal der oplyses fuldt CPR-nr.
Ved hold med hensyntagende undervisning (*små hold) kræves CPR-nr. og underskrift på en tro- og loveerklæring. Erklæringen skal udfyldes for hvert hold, man ønsker at deltage på. Erklæringer fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af kommunerne.

Særlige kommunale tilskudsregler

Nedenstående tilskud ydes til personer, der tilmelder sig en aktivitet i egen bopælskommune, og som opfylder nedenstående kriterier. Der kan kræves dokumentation efter forlangende, og der skal oplyses CPR-nr.

Slagelse Kommune:

Der ydes et tilskud til kursister på hensyntagende hold, jf. definitionen i retningslinjer for handicapundervisning/hensyntagende undervisning, hvis holdet har mindst 15 lektioner, og deltagerne bor i Slagelse Kommune. 
Der ydes ikke tilskud til almene hold, sang- og instrumentalundervisning samt foredrag. 
Beløbet fastsættes hvert år.

Sorø Kommune:

Der ydes tilskud på 25 % af prisen pr. kursus, dog max. 200 kr. til pensionister med en tillægsprocent på 100%. Kursisten skal selv henvende sig til Borgerservice for at få udbetalt tilskud. 

Næstved Kommune:

Der ydes tilskud på 12,50 % af prisen pr. kursus til pensionister, fuldtidsarbejdsløse, efterlønsmodtagere og kontanthjælpsmodtagere.

Ringsted Kommune:

Der ydes ingen tilskud.

Der tages forbehold for ændringer i tilskudsregler og love samt for eventuelle tastefejl.