Skip to content
Grøn madlavning FOF Køge Bugt

Sund mad - gør hverdagskøkkenet sundere og sjovere

Her tryller vi med råvarerne og sammensæter smage på nye måder. Vi bruger masser af sæsonens grøntsager og bælgfrugter, og du får brugbare tips til hvordan du fremstiller mættende og tilfredsstillende måltider - på sundeste vis. Vi skal også eksperimentere med at bruge frugt, grønt og bælgfrugter i bagværk.

Vi afslutter hver kursusgang med at spise sammen.

Du kan være med på kurset, uanset om du har meget eller lidt erfaring i køkeknet.

Råvarepris: 100 kr.

 

Information

  • Dato 07.01.2026-28.01.2026
  • Adresse Åvangsskolen, Rønne
    Merkurvej 12
    3700 Rønne
  • Lokale Madkundskabslokalet
  • Bemærkninger Udgifter til materialer/råvarer afregnes fra gang til gang direkte med underviseren i forbindelse med undervisningen. Udgiften første gang er 100 kr. pr. person.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.01.2026 17:00-21:00 Åvangsskolen, Rønne Karen Gerding
2 Onsdag 14.01.2026 17:00-21:00 Åvangsskolen, Rønne Karen Gerding
3 Onsdag 21.01.2026 17:00-21:00 Åvangsskolen, Rønne Karen Gerding
Se alle Se færre
Karen gerding
Underviser

Karen Gerding