 
                  
                Her tryller vi med råvarerne og sammensæter smage på nye måder. Vi bruger masser af sæsonens grøntsager og bælgfrugter, og du får brugbare tips til hvordan du fremstiller mættende og tilfredsstillende måltider - på sundeste vis. Vi skal også eksperimentere med at bruge frugt, grønt og bælgfrugter i bagværk.
Vi afslutter hver kursusgang med at spise sammen.
Du kan være med på kurset, uanset om du har meget eller lidt erfaring i køkeknet.
Råvarepris: 100 kr.
| Dato | Tid | Sted | Navn | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Onsdag 07.01.2026 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding | 
| 2 | Onsdag 14.01.2026 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding | 
| 3 | Onsdag 21.01.2026 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding | 
| 4 | Onsdag 28.01.2026 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding | 
| Se alle Se færre | ||||
