Skip to content
Forskellige kopper af keramik FOF Køge Bugt

Keramik og modellering

Lær at lave smuk og unik keramik på et keramikkursus hos FOF Køge Bugt

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe skønne krus, fade, krukker eller noget helt femte? På vores keramikkurser får du rig mulighed for at designe og skabe dine egne brugsgenstande, så du sætter et unikt præg på alt fra kaffekopper til frugtskåle. Vi tilbyder hver sæson en lang række kurser inden for keramik og modellering, hvor du får både individuel vejledning og fælles undervisning i de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.

 

Her lærer du bl.a. at designe, formgive, dreje, dekorere og glasere din egen keramikkunst. Uanset om du er begynder eller øvet, er vores keramikkurser for alle kreative sjæle –så kom med og slip kreativteten løs!

 

Som noget helt nyt, arbejder vi på at kunne tilbyde spændende drejekurser i Greve/Køge allerede til efteråret. Hold øje med vores FacebookInstagram og Nyhedsbrev for endelig dato samt kursusindhold.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér