Skip to content
Person ælter dej bagekursus FOF Køge Bugt

Madkurser

Madlavning i børnehøjde med højt til loftet

Hos FOF Køge Bugt holder vi af at at invitere børnene ind i køkkenet –store såvel som små.

 

Vores madlavningskurser for børn og voksne tager udgangspunkt i samværet og de gode gastronomiske oplevelser i køkkenet, og vi ønsker at vække madglæde hos store og små børn, så de tør kaste sig ud i at smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt, sætte madlavningen i børnehøjde og samle familien om den gode gastronomiske oplevelse. På den måde kan hverdagens madpakke og velkendte madplan gøres til et sjovt og hyggeligt samlingspunkt for hele familien.

 

Det handler med andre om at samle familien om det gode måltid – uanset om det er hverdag eller ferie.

 

Værd at vide

På enkelte af vores madlavningskurser for børn og voksne er udgiften til råvarer inkl. i kursusprisen og opkræves ved køb af kurset. Ved andre kurser afregnes udgifter til råvarer direkte med underviseren. Du kan læse mere om råvarerudgifter under hvert enkelt kursus. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Husk at melde afbud til underviseren, hvis du er forhindret –dette af hensyn til indkøb af råvarer. Husk evt. også at tjekke madlavningskursets kalender (under kursets 'info') for eksakte datoer.

 

Gå på opdagelse i vores madlavningskurser for børn og voksne herunder.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér