Holdet henvender sig til alle madglade mænd, som savner inspiration i køkkenet eller som drømmer om at lære at tilberede smagfuld mad. Kom med og få ny inspiration, tips og tricks og svar på dine spørgsmål om f.eks. råvarer, sæsoner og tilberedning.
Vi sammensætter, tilbereder og nyder spændende menuer bestående af klassiske retter og tilbehør, som nydes sidst på aftenen. Vi arbejder med og diskuterer forskellige tilberedningsteknikker indenfor både kød, fisk og grøntsager.
Værd at vide
Udgifter til råvarer må påregnes.
Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 28.10.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
2 | Tirsdag 04.11.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
3 | Tirsdag 11.11.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
4 | Tirsdag 18.11.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
5 | Tirsdag 25.11.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
6 | Tirsdag 02.12.2025 | 17:00-21:00 | Åvangsskolen, Rønne | Karen Gerding |
Se alle Se færre |