Skip to content
Hatha Yoga - indre stilhed FOF Køge Bugt

Hatha Yoga - indre stilhed

Hatha Yoga - indre stilhed

Hatha Yoga handler om at skabe balance mellem krop og sind. Ro i kroppen giver ro i tankerne, og ro i tankerne giver ro i kroppen. På yogamåtten giver du din krop taletid og lærer hvordan du bedre kan lytte til dens signaler. Livet på yogamåtten giver dig redskaber til at leve med større opmærksomhed og nærvær i alle livets situationer. 

Vi kombinerer dybe, blide yogastræk fra den klassiske Yoga med Hatha Yoga-øvelser, der på dynamisk og kraftfuld vis udrenser affaldsstoffer, åbner vejrtrækningen. Hermed øger du forbrænding og energiniveau. Vi arbejder også med koncentrations- og vejrtrækningsøvelser. Du vil lære hvordan du med vejrtrækningen kan selv-regulere energi og stemning i kroppen Her får du værktøjer til selvudforskning og indre frigørelse. Hatha Yoga giver dig fornyet energi, øger evnen til at slippe stress og mærke øget velvære.

Hver gang afsluttes med afspænding og indre stilhed. I stilheden giver du plads til at finde dit eget potentiale, forkæle dig selv og give dig selv egenomsorg.

Værd at vide
Kurset henvender sig både til nybegyndere og øvede yogier, som ønsker at forfine og fordybe deres yogapraksis.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.