Skip to content
Facebook for begyndere, bliv dus med Facebook hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær grundlæggende brug af Facebook

Kursusbeskrivelse:
Dette kursus er designet til nybegyndere, der ønsker at komme godt i gang med at bruge Facebook. Vi dækker alt fra oprettelsen af en ny Facebook-konto til navigering i Facebooks mange funktioner. Lær hvordan du opretter en profil, tilpasser dine privatlivsindstillinger, opslår indhold, interagerer med venner og familie. Kurset fokuserer på at give dig de nødvendige værktøjer og viden til sikkert og effektivt at bruge Facebook til at holde forbindelsen med dit netværk.

Forudsætninger/krav:
Ingen forudsætninger er nødvendige.

Medbring:
En bærbar computer, tablet, eller smartphone, hvis du ønsker at følge med og lave øvelser undervejs. Adgang til internettet vil blive anvendt til kurset.
Man skal have en email og adgang til denne.

Mål:
Efter kurset er at udstyre nybegyndere med de færdigheder og viden, der er nødvendige for sikkert og effektivt at bruge Facebook. Ved afslutningen vil deltagerne være i stand til at oprette en profil, tilpasse privatlivsindstillinger, opslå indhold, og interagere med venner og familie, så de kan holde forbindelsen med deres netværk på Facebook.

Der tages forbehold for ændringer, da vi tager hensyn til deltagernes ønsker og niveau.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.04.2024 11:15-13:00 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
2 Fredag 03.05.2024 11:15-13:00 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
3 Fredag 17.05.2024 11:15-13:00 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
Se alle Se færre
Mads underviser i diverse IT-kurser, investering i aktier, lær at lægge et budget digitalt og ChatGPT, Facebook og billedredigering i Holstebro

Mads Nørgaard

Jeg brænder for at give jer nogle rigtig gode oplevelser med at lære om den digitale verden - på en nem og forståelig måde.

Med erfaring som selvstændig, markedsføring, underviser og som uddannet serviceøkonom, er jeg passioneret i at lave kurser, der gør jer trygge og nysgerrige på teknologi og internettet.

Min måde at undervise på er meget nede på jorden og tilpasset jer, så alle kan være med, uanset hvor meget I kender til teknologi i forvejen. Jeg tror på livslang læring, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre den digitale verden tilgængelig og spændende for jer.