Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Yoga for gravide i FOF

Gravid yoga - NYHED

Gravid yoga - NYHED

Dette hold er til dig, der vil afbalancere din indre styrke og sårbarhed i din graviditet. Vi fokuserer på teknikker der understøtter den forandringsproces både din krop og dit sind går igennem på vej mod moderskabet.

Vi mødes i et nærende fællesskab, hvor graviditet er omdrejningspunktet, men hvor glæder, sorger og bekymringer skal kunne rummes. Yoga praksissen tager udgangspunkt i Hatha yoga og tilpasses dine muligheder i din krop.

Vi arbejder med krops-psykesammenhæng og vil som en del af styrke og udspænding hele tiden have fokus på åndedrætsteknikker der kan stimulere eller afspænde dig. Denne viden kan du bringe med dig ind i din fødsel og videre ind i den tid, hvor alt er kastet op i luften og du står med dit nye barn.