Skip to content
Træning i vand for gravide, varmtvandstræning for gravide, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Aqua-flow for gravide

Aqua-flow for gravide

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide – med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære. 

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved bevægelse i vand for gravide er, at musklerne styrkes, og leddene aflastes. Gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring. På holdet træner vi også evnen til at slappe af og give efter – evner der kan komme dig til gode under fødslen.

Kom med til bevægelse i vand for gravide, hvor du får mulighed for at styrke din krop på en sjov og anderledes måde! Du behøver ikke kunne svømme for at være med, da træningen tilpasses til dig. Alle kan være med. 

Vandets opdrift aflaster dine led og kan give en fornemmelse af lethed i kroppen. Vandet giver dig en større bevægelsesfrihed, samtidig med at vandmodstanden er med til at aktivere kroppens muskulatur. Desuden aktiveres venepumpen i vandtræningen, hvilket kan forebygge og afhjælpe væske i kroppen under din graviditet.

Vi lægger særlig vægt på:
Høj puls for at styrke kredsløbet
Bevægelighedstræning med særligt fokus på ryg og bækken
Åndedrætsøvelser der kan gavne afspænding og støtte under fødslen
Træning af muskler, led og bækkenbund.
Refleksion og øvelser der kan styrke din kropsbevidsthed
Aktiviteter i gruppen der kan gøre træningen sjov og motiverende.

Du kan starte hvornår som helst i din graviditet. Holdet kører af 5 gange.